Yritys

Kestävien ratkaisujen toteuttaja

Hellman’s Production Oy on laajamittaiseen palveluun erikoistunut projektitalo. Yrityksemme osastot HSP Design, HSP Solutions ja HSP Services tuottavat palveluita joustavasti moniin asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme hyvin ajan kiireellisyyttä ja kustannuspaineita, joihin olemme erikoistuneet löytämään asiakaslähtöisiä kestäviä ratkaisuja. Yrityksemme perustaa toimintansa pitkäkestoisiin yhteistyösuhteisiin, joissa kumppaneidemme kanssa käytävä vuorovaikutus on helppoa ja joustavaa. Yhteensovitamme toimintamme asiakkaan infrassa huomaamattomasti, silti jättäen positiivisen huomion työstämme. Uskomme suomalaiseen työhön, työn laatuun ja luotettavuuteen. Emme tingi materiaaleista emmekä työstä syntyvistä henkilökustannuksista, vaan suunnittelemme projektit ja prosessit siten, että ”tyhjäkäynti” on minimoitu, joka on suurin kilpailukyky valttimme. Tällä on suora vaikutus niin työn laatuun, kuin hinnoitteluun.

HSP Design palvelumme vastaa erinäisistä suunnittelupalveluista teollisuuden tarpeisiin. 

HSP Solutions palvelumme suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia modulaarisia rakennuksia yli kymmenen vuoden alakohtaisella kokemuksella. 

HSP Services palvelumme tarjoaa yritysten, kaupunkien sekä yksityishenkilöiden tarpeisiin kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta, sekä siivouksesta aina yksittäisien laitteiden ja koneiden kunnossapitoa.